its begining to look a lot like... Fall...

Jepp... Det har begynt å blåse mer, det er ikke mye sol å se hver dag og det har regnet litt den siste uka og skal regne ende mer i ukene fremover.. Jeg har ikke mye imot høsten, men jeg liker jo helt klart sommeren best da. 

Hvis jeg skal begynne der jeg slapp sist, så begynner jeg med lørdagen. Jeg glemte å ta bilde av det vi faktisk gjorde, men i teaterproduksjon lærte vi å male så det så ut som murstein og store steiner. Fra 12 til 18 lagde vi rett og slett bare masse masse hyller til Bleak. Bleak´s handling foregår jo i en videobutikk og denne videobutikken er ganske gammeldags, så den har rad på rad med hyller med DVD´er. Jeg og en som heter Mara satte sammen til sammen 8 hyller som er drøyt 2 meter lange og klarte til slutt å gjøre en hylle helt ferdig på 10 min. Var rimelig sliten etter en dag som det, så gikk tilbake til rommet og prøvde å finne ut hva jeg skulle ha til middag. Erin ville en tur på Jewel Osco, som er matvare (og masse annet) -butikken i nærheten, så jeg ble med også tok vi med oss middag fra Subway på vei hjem. Det ble en tidlig kveld den dagen. 

Vi fikk foresten besøk av en dobbel regnbue på lørdag også. 

Søndag gikk rett og slett til å gjøre litt lekser, se litt LOST og enda en rehearsal. 

Mandag satte jeg så og si hele dagen frem til 18 med en modell jeg måtte gjøre som final project i teaterproduksjon. Vi skulle lage et rom og et superheltrom for en annen i klassen. Dette skulle også fremføres på tirsdagen. Jeg ble etter hvert ferdig og fikk levert og fremført i tide på tirsdagen. På kvelden på mandag hadde jeg bibel i 3 timer før rehearsal igjen. 

Tirsdag skjedde ikke mye annet enn noen timer fag på skolen, se litt LOST og rehearsal igjen. 

Onsdag var det tid for trening og yoga igjen. Jeg begynte dagen med frokost k. l11 som vanlig. Jeg hadde ingen lekser videre i uka, så jeg tok meg friheten til å se på LOST og og slappe av før middag. Etter middag dro jeg rett på trening og syklet og gjorde litt andre øvelser før yoga. Jeg merker at jeg blir mer og mer fleksibel og har det mer og mer gøy med yoga, så veldig glad vi har muligheten til å gjøre det her med en instruktør. Etter yoga, var det rett i dusjen og rett til rehearsal. Denne gangen skulle de gå gjennom en dans og lære den til stykket Bleak. Siden jeg ikke er i stykket, fikk jeg sittet og sett på det hele og jeg gleder meg veldig til å se alt sammen når det er helt ferdig. 

Idag har jeg faktisk rydda rommet igjen. Noen ganger får jeg litt mye energi og har egentlig ingenting å gjøre, så jeg prøver å rydde rommet. Det er generelt ganske ryddig, og jeg har ikke så mange ting å rydde, men finner alltid noen esker jeg kan flytte litt på eller rydde i. Om en times tid skal jeg sammen med Theater Experience klassen min se vårt siste stykke... Vi skal se Flight 232, og jeg gleder meg masse. Er litt rart å tenke på at tiden går så fort og at vi er ferdig med halve semesteret snart... Det er vel egentlig et godt tegn ;) 

Skal oppdatere snart igjen! Snakkes :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits